У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(дев’ятнадцята сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 червня  2018 року                                                                                              №656

 

Про виконання рішення районної ради від               04 квітня 2014 року № 1380 «Про районну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2014 -               2017 роки»

 

        Відповідно до Закону України «Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013-2017 роки», на виконання підпункту 5 пункту 1 Плану заходів на 2013 рік щодо реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2012 року № 627-р, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

          1. Інформацію начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації про виконання рішення районної ради від 04 квітня 2014 року № 1380 «Про районну програму  запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2014 – 2017 роки» взяти до відома (додається).

          2. Рішення районної ради від 04 квітня 2014 року № 1380 «Про районну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2014 – 2017 роки» зняти з контролю.

 

 

Заступник голови ради                                                                                                            М.Г.Сальчук

 

І Н Ф О Р М А Ц І Я
про виконання рішення районної ради від
 04 квітня 2014 року № 1380 «Про районну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та захисту населення і територій у разі їх виникнення на 2014-2017 років»

 

          Відповідно до протокольного рішення № 9 від 10 листопада 2017 року засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС в районі на обліку знаходиться 60 потенційно небезпечних об’єктів. Проведено ідентифікацію 60 (100%) об’єктів та паспортизовані 58 (96%) ПНО. За результатами ідентифікації          23 ПНО належать до об'єктів підвищеної небезпеки. Плани ліквідації та локалізації аварійних ситуацій та аварій розроблені та погоджені з відповідними органами на 23 об'єктах підвищеної небезпеки, що складає 100% від загальної кількості ОПН. Проведено декларування 23 (100%) об'єктів підвищеної небезпеки.

        На даний час в Рівненському районі 23 об’єкти підлягають обладнанню системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення. Системою раннього виявлення обладнано 2 об’єкта, а саме: склад ПММ ТОВ «РІФ» та нафтобаза РФ ПП «Нафтотермінал» ПАТ «Концерн Галнафтогаз». На даний час розроблено та погоджено з Державною інспекцією цивільного захисту та техногенної безпеки 2 робочих проекти (ТОВ «ГЕД ВІЛС», АЗС № 6 ПАТ «Концерн Галнафтогаз»).

        На реалізацію заходів даної програми з районного бюджету виділено       259 тис. гривень та передано 3 державному пожежно-рятувальному загону     ГУ ДСНС у Рівненській області для закупівлі спеціального захисного одягу та взуття, особистого спорядження рятувальників, придбання паливо-мастильних матеріалів.

 

         

Начальник відділу з питань

надзвичайних ситуацій та

цивільного захисту населення

райдержадміністрації                                                                                   М.Кочура