У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сьоме скликання

(двадцять перша сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18 вересня  2018 року    № 731

 

Про надання пільги комунальному підприємству

«Рівнерайкомуненергія»  Рівненської районної ради

в частині сплати орендної плати до районного

бюджету за здане в оренду нерухоме майно

 

Відповідно до клопотання районної державної адміністрації від            10 серпня 2018 року № вих-2804/06/01-56/18 та з метою                     поліпшення фінансово-господарського стану комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради, керуючись статтями    319, 327 Цивільного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

 

1. Звільнити комунальне підприємство «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради від сплати 30 відсотків орендної плати до районного бюджету за здане в оренду нерухоме майно, що перебуває у спільній власності територіальних громад району терміном на 1 (один) рік.

2. Комунальному підприємству «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради спрямувати кошти від оренди, які залишаються в його розпорядженні, на покращення матеріально-технічної бази.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень. 

 

 

 

Голова ради                         М.Г.Сальчук