У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме cкликання

(позачергова двадцять третя сесія)

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 06 листопада 2018 року                                               №772

 

Про прийняття закінченого будівництвом 

об’єкту:  «Середня школа на 550 учнівських 

місць в с. Шпанів Рівненського району - 

будівництво (ІІ черга 299 учнівських місць)» 

у спільну власність територіальних 

громад Рівненського району

 

Відповідно до листів Рівненської районної державної адміністрації                     від  23 жовтня 2018 року № 3738/01-56/18, департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації від 08 жовтня           2018 року № 1678/07-11/18, керуючись статтями 43, 60 та пунктом 10 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

1. Прийняти закінчений будівництвом об'єкт: «Середня школа на                       550 учнівських місць в с. Шпанів Рівненського району - будівництво (ІІ черга 299 учнівських місць)» на суму 25554878,54 грн. у спільну власність територіальних громад Рівненського району на баланс опорного закладу «Шпанівський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Рівненської районної ради Рівненської області».

2. Районній державній адміністрації:

1) спільно з департаментом з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації створити комісію та провести приймання-передачу закінченого будівництвом об'єкту: «Середня школа на 550 учнівських місць в с. Шпанів Рівненського району - будівництво (ІІ черга 299 учнівських місць)» із забезпеченням документального оформлення відповідно до вимог чинного законодавства;

2) після приймання-передачі подати районній раді зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                                           М.Г.Сальчук