У  К  Р  А  Ї  Н  А
РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА
РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Сьоме скликання
(позачергова двадцять третя сесія)
                                          Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я



від 06 листопада 2018 року                                                    №783

Про депутатський запит
депутата районної ради
Кузьмича Антона Михайловича

      Заслухавши на засіданні позачергової двадцять третьої сесії районної ради депутатський запит депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича, щодо можливих протиправних дій службових осіб Корнинської сільської ради Рівненського району, керуючись статтею 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статтями 43 і 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

в и р і ш и л а :

      1. Підтримати депутатський запит депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича та направити на розгляд до Рівненської місцевої прокуратури  та  Рівненського районного відділення поліції Рівненського районного відділу поліції ГУНП в Рівненській області (копії документів додаються).
      2. Про результати розгляду депутатського запиту проінформувати районну раду та депутата районної ради Кузьмича Антона Михайловича у терміни, визначені законодавством України.
      3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з правових питань, регламенту, законності та антикорупційної політики.


 Голова ради                                                                                       М.Г.Сальчук