У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

( двадцять четверта сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 грудня 2018 року                                            №835

Про надання в постійне користування                                                                          

земельної ділянки площею 0,0496 га                  

комунальному підприємству «Рівненський 

районний центр первинної медико-санітарної 

допомоги» Рівненської районної ради

 

Відповідно до листа Рівненської районної державної адміністрації від 05 грудня  2018 року № вих.-4328/01-56/18 та керуючись статтями 10, 65, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з  постійною комісією районної ради з питань земельних відносин, розвитку села та використання природних ресурсів, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Надати комунальному підприємству «Рівненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Рівненської районної ради в постійне користування земельну ділянку площею 0,0496 га, кадастровий номер 5624689800:05:021:0189, для будівництва та обслуговування закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, яка розташована в с. Котів на території Шубківської сільської ради Рівненського району Рівненської області. 

2. Комунальному підприємству «Рівненський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Рівненської районної ради оформити право постійного користування земельною ділянкою у порядку, встановленому законодавством України.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, розвитку села та використання природних ресурсів та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

Голова ради                                                                                      М.Г.Сальчук