У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА    РАЙОННА   РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

 (двадцять четверта сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

від 20 грудня 2018 року                                №839

Про план роботи районної ради 

на І півріччя 2019 року

 

Відповідно до пункту 6 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада 

в и р і ш и л а :

1. План роботи районної ради на І півріччя 2019 року затвердити (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради відповідно до визначених функцій і повноважень та виконавчий апарат районної ради.

 

 

 

Голова ради      М.Г.Сальчук

 

 

Додаток

до рішення районної ради

від 20 грудня 2018 року

839

 

П Л А Н

роботи районної ради на І півріччя  2019 року

І. Сесійна діяльність

 

Розглянути на сесіях районної ради:

 

Січень – березень

 

1. Звіт голови районної державної адміністрації про стан виконання делегованих повноважень.

2. Звіт про виконання районного бюджету за 2018 рік.

3. Про підсумки роботи галузі економіки, інвестиційної діяльності та підприємництва району за 2018 рік.

4. Про підсумки роботи галузі освіти району за 2018 рік.

5. Про підсумки роботи галузі охорони здоров’я району за 2018 рік.

6.  Про підсумки роботи галузі соціального захисту населення району за 2018 рік.

7. Про підсумки роботи галузі культури та туризму району за 2018 рік.

8. Про підсумки діяльності Центру наданя адміністративих послуг району за 2018 рік.

9. Звіт директора комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

10. Звіт директора комунального підприємства «Рівнерайкомуненергія» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

11. Звіт директора комунального підприємства «Міжлікарняна аптека» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

12. Звіт директора Трудового архіву Рівненського району про результати фінансово-господарської діяльності установи у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

13. Звіт редактора комунального підприємства «Міськрайонне радіомовлення «Радіо-Шанс» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності підприємства у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

14.  Звіт директора комунального підприємства «Дитячий заклад санаторного типу «Сигнал» Рівненської районної ради» про результати фінансово-господарської діяльності підприємства у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

15. Звіт директора Комунального закладу «Центр спорту Рівненського району» Рівненської районної ради про результати фінансово-господарської діяльності закладу у 2018 році та затвердження результатів інвентаризації.

16. Про інформацію начальника Рівненського районного відділення поліції Головного управління поліції у Рівненській області про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Рівненського району за 2018 рік.

17.  Про виконання рішення районної ради від 10 липня 2015 року        № 1765 «Про районну програму соціального захисту учасників антитерористичної операції».

18. Про виконання рішення районної ради від 25 грудня 2015 року        № 20 «Про районну Програму відшкодування відсотків за кредитами, залученими фізичними особами на впровадження енергозберігаючих заходів на 2015 – 2018 роки».

19. Про виконання рішення районної рад від 25 грудня 2015 року № 22 «Про районну програму розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці на 2016- 2018 роки».

20. Про виконання рішення районної ради від 16 червня 2016 року       № 155 «Про Програму розвитку освіти Рівненського району на 2016-2018 роки».

21. Про виконання рішення районної ради від 12 грудня 2017 року       № 500 «Про Програму економічного та соціального розвитку Рівненського району на 2018 рік».

22. Про виконання рішення районної ради від 20 березня 2018 року      № 587 «Про програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним, електротранспортом загального користування та послуги зв’язку у Рівненському районі на 2018 рік».

23. Про виконання рішення районної ради від 20 березня 2018 року      № 588 «Про районну програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян, які перевозяться залізничним транспортом  приміського сполучення на 2018 рік».

24. Про виконання рішення районної ради від 20 березня 2018 року       № 594 «Про Програму розвитку дорожнього господарства, утримання доріг загального користування місцевого значення Рівненського району у 2018 році».

 

 

 

Квітень – червень

1. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

2. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

3. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, розвитку села та використання природних ресурсів.

4. Про звіт голови постійної комісії районної ради з гуманітарних питань, у справах сім'ї та молоді, культури та розвитку туризму.

5. Про звіт голови постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, Чорнобильських проблем, соціального захисту населення, учасників АТО, бойових дій та членів їх сімей.

6. Про звіт голови постійної комісії районної ради з правових питань, регламенту, законності та антикорупційної політики.

7. Про хід виконання рішення районної ради від 10 липня 2015 року    № 1767 «Про районну Програму з недопущення занесення африканської чуми свиней на територію Рівненського району».

8. Про хід виконання рішення районної ради від 02 жовтня 2015 року      № 1814 «Про районну програму розвитку паліативної допомоги та догляду у Рівненському районі на 2015-2020 роки».

9. Про хід виконання рішення районної ради від 25 грудня 2015 року       № 25 «Про районну програму «Шкільний автобус» на 2016-2020 роки».

                10. Про хід виконання рішення районної ради від 17 березня 2016 року № 108 «Про районну Програму підтримки релігійних та громадських організацій на 2016-2020 роки».

                11. Про хід виконання рішення районної ради від 17 березня 2016 року № 114 «Про районну цільову програму індивідуального житлового будівництва у сільській місцевості «Власний дім» на 2016-2020 роки».

12.  Про хід виконання рішення районної ради від 16 червня 2016 року № 156 «Про програму розвитку пластового руху у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Рівненського району на 2016-2020 роки».

13. Про хід виконання рішення районної ради від 27 червня 2017 року № 406 «Про районну програму розвитку транскордонного співробітництва на 2017-2020 роки».

14. Про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2019 року.

 

 

ІІ. Робота постійних комісій

(Згідно з  окремими планами роботи  комісій ).

 

ІІІ. Робота президії районної ради

(Згідно з  окремим планом).

 

ІV.Організаційне забезпечення діяльності районної ради

 

1. Інформувати населення району про роботу ради, прийняті рішення, хід їх виконання.

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно

 

2. Брати участь у заходах, зборах громадян, що проводитимуться на території сільських та селищних рад Рівненського району.

Керівництво та виконавчий апарат                                                                                     Постійно

районної ради

 

                3. Надавати практичну і методичну допомогу  постійним комісіям, депутатам  районної ради, місцевим радам у виконанні ними своїх повноважень.

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно

 

                4. Проводити «Дні депутата» районної ради (за окремими планами).

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно

 

                5. Вивчати, узагальнювати і поширювати досвід роботи органів місцевого самоврядування з питань їх діяльності та виконання повноважень, визначених Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно  

 

                6. Надавати практичну та методичну допомогу сільським, селищним радам у забезпеченні здійснення ними повноважень, з питань дотримання ними Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно

 

7. Надавати допомогу депутатам районної ради в організації та проведенні їх звітів перед виборцями, узагальнювати зауваження, пропозиції та доручення, висловлені виборцями під час звітів.

Виконавчий апарат районної ради                                                                                      Постійно 

 

8. Проводити виїзні прийоми громадян на базі сільських, селищних рад.

Керівництво районної ради та                                                                               Постійно

виконавчий апарат районної ради

 

 

 

 

Голова ради                                                                                                                    М.Г.Сальчук