У  К  Р  А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(двадцять восьма сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 12 червня 2019 року                                            № 912

 

Про Програму розвитку дорожнього 

господарства Рівненського району 

на 2019 – 2022 роки

 

         Керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільні дороги», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Затвердити Програму розвитку дорожнього господарства Рівненського району на 2019 – 2022 роки (далі – Програма), схвалену розпорядженням голови районної державної адміністрації від 08 квітня 2019 року № 147, що додається.

2. Фінансовому управлінню райдержадміністрації передбачати в районному бюджеті кошти в межах наявних фінансових ресурсів на реалізацію заходів Програми.

3. Управлінню економіки, інфраструктури та інвестиційної діяльності райдержадміністрації щороку до 10 січня інформувати районну раду про хід виконання Програми.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури і заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

Голова ради                                                  М. Г.Сальчук