У  К  Р А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(тридцята сесія)

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 12 вересня  2019 року                                                          № 928

 

Про стан підготовки об’єктів житлово-

комунального господарства району до

роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років

 

Заслухавши інформацію про стан підготовки об’єктів житлово-комунального  господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Інформацію про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років взяти до відома (додається).

2. Управлінням, відділам райдержадміністрації, підприємствам і організаціям усіх форм власності, виконкомам селищної та сільських рад району забезпечити до 15 жовтня 2019 року:

1)  своєчасне проведення ремонтних робіт;

2) закупівлю енергозберігаючого обладнання, матеріалів і створення запасів твердого палива, вчасне проведення розрахунків, підготовку котелень та теплових мереж;

3) підвідомчі установи засобами обліку води та теплової енергії;

4) завершити перевірку лічильників природного газу.  

3. Виконкомам селищної та сільських рад провести роз’яснювальну роботу з населенням щодо підвищення дисципліни розрахунків за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

4. Бюджетним установам району,  управлінню економіки, інфраструктури та інвестиційної діяльності  райдержадміністрації вжити заходів з недопущення

утворення заборгованості з оплати використаних у поточному році природного газу, електричної  і теплової енергії, послуг водопостачання та водовідведення установами соціальної сфери.

5. Філії «Рівненський райавтодор» ДП «Рівненський облавтодор» до 10 жовтня 2019 року завершити підготовку техніки та заготівлю необхідних матеріалів для утримання доріг в зимовий період.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                             М.Г. Сальчук