У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Сьоме скликання

(тридцять друга сесія)

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від 17 грудня 2019 року                                                           №976

 

Про надання пільги комунальному підприємству

«Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради

в частині сплати орендної плати до районного

бюджету за здане в оренду нерухоме майно

         Відповідно до клопотання районної державної адміністрації та з метою поліпшення фінансово-господарського стану комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

         1. Звільнити комунальне підприємство «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради від сплати 30 відсотків орендної плати до районного бюджету за здане в оренду нерухоме майно, що перебуває у спільній власності територіальних громад району терміном на      1 (один) рік.

         2.   Комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради спрямувати кошти від оренди, які залишаються в його розпорядженні, на покращення матеріально-технічної бази.

         3.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.  

 

 

 

 

 

 

Голова ради                                                                                М.Г.Сальчук