У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Сьоме скликання

­(тридцять друга сесія)

 

     Р І Ш Е Н Н Я

від  17 грудня 2019 року                                                             978        

 

Про надання пільги комунальному

некомерційному підприємству «Рівненська

центральна районна лікарня» Рівненської районної

ради в частині сплатиорендної плати до

бюджету за здане в оренду нерухоме майно

         

Відповідно до клопотання Рівненської районної державної адміністрації, з метою поліпшення фінансово-господарського стану комунального некомерційного підприємства «Рівненська центральна районна лікарня» Рівненської районної ради, керуючись статтями 319, 327 Цивільного кодексу України, статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

                                                 в и р і ш и л а :

        1.      Звільнити комунальне некомерційне підприємство «Рівненська центральна районна лікарня» Рівненської районної ради від сплати 30 відсотків орендної плати до районного бюджету за здане в оренду нерухоме майно, що перебуває у спільній власності територіальних громад району терміном на 1 (один) рік.

         2.     Комунальному некомерційному підприємству «Рівненська центральна районна лікарня» Рівненської районної ради спрямувати кошти від оренди, які залишаються в його розпорядженні, на покращення матеріально-технічної бази.

    3.      Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та податків, з питань економічного розвитку, інвестиційної політики, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

 

 

 

Голова ради                                                                                    М.Г.Сальчук