У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

 (тридцять пята сесія)

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 17 березня 2020 року                                                       №1042

Про зміни до районної

програми розвитку

дитячих будинків сімейного типу

на 2018-2020 роки

 

Керуючись Законами України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Положенням про дитячий будинок сімейного типу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від                      26 квітня 2002 року № 564, Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а:

1.                Затвердити зміни до районної програми розвитку дитячих будинків сімейного типу на 2018-2020 роки, схвалені розпорядженням голови районної державної адміністрації від 04 грудня 2019 року № 477 (додаються).

2.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради та заступника голови районної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

 

 

 

Голова ради                                                                                       М.Г.Сальчук