У  К  Р А  Ї  Н  А

РІВНЕНСЬКА  РАЙОННА  РАДА

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сьоме скликання

(тридцять дев’ята  сесія)

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

від 13 жовтня 2020 року                                                         №1097

 

Про стан підготовки об’єктів житлово-

комунального господарства району до

роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років

 

 

Заслухавши інформацію про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

в и р і ш и л а :

1. Інформацію про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021 років взяти до відома (додається).

2. Управлінням, відділам райдержадміністрації, підприємствам і організаціям усіх форм власності, виконкомам селищних та сільських рад району забезпечити до 15 жовтня 2020 року:

1)  своєчасне проведення ремонтних робіт;

2) закупівлю енергозберігаючого обладнання, матеріалів і створення запасів твердого палива, вчасне проведення розрахунків за енергоносії та надані житлово-комунальні послуги, підготовку котелень та теплових мереж;

3) підвідомчі установи засобами обліку води та теплової енергії;

4) своєчасну перевірку лічильників природного газу.  

3. Виконкомам селищних та сільських рад, підприємствам житлово-комунального господарства провести роз’яснювальну роботу з населенням щодо підвищення дисципліни розрахунків за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

4. Бюджетним установам району,  управлінню житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації вжити заходів з недопущення утворення заборгованості з оплати природного газу, електричної  і теплової енергії, послуг централізованого водопостачання та централізованого водовідведення установами соціальної сфери.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради та заступника голови районної державної адміністрації.

 

 

 

  

Голова ради                                                                                         М.Г.Сальчук