У К Р А Ї Н А

 

РІВНЕНСЬКА РАЙОННА РАДА

 

РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Восьме скликання

 

(позачергова шоста сесія)

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

від 19 лютого 2021 року                                                 № 151

 

Про передачу  майна на баланс  комунального

 

підприємства «Управління майновим комплексом»

 

Рівненської районної ради

 

 

 

Відповідно до клопотання Рівненської районної державної адміністрації, керуючись статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі з балансу на баланс майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Рівненського району, затвердженого рішенням Рівненської районної ради від 06 вересня 2013 року  № 1236, за погодженням з постійними комісіями районної ради, районна рада

 

                                                                                     в и р і ш и л а :

 

1.                     Передати  на баланс комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради  об’єкт нерухомого майна: приміщення колишньої редакції районної газети «Життя і слово», що знаходиться за адресою м. Острог, вул. Старостинська, 2.

 

2.                     Комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради  провести передачу-приймання, зазначеного в п. 1 цього рішення, майна із забезпеченням документального оформлення відповідно до вимог чинного законодавства. 

 

3.                     Комунальному підприємству «Управління майновим комплексом» Рівненської районної ради після передачі-приймання подати районній раді зміни до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад району.

 

4.                     Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань економічного розвитку, інвестиційної політки, комунальної власності, будівництва та розвитку інфраструктури.

 

 

 

Голова   ради                                                                                  В.О.Тимощук